CSV YOGA

Core Strength Vinyasa yoga®, skapad av Sadie Nardini, är en flödande yogastil som ger dig ett nytt och modernt perspektiv på yoga med forskning om anatomi och biomekanik som grund. 


CSV yoga utgår från kroppens naturliga rörelsemönster, för att ge dig en stabil grund att stå på så att du känner dig stark i allt det som livet har att erbjuda. 


CSV yoga transformerar och stärker kroppens alla muskler, inifrån och ut med mjukt flödande rörelser och kraftfulla positioner. 


CSV yoga är en flödande yogastil där du mjuknar ner, hittar din grund och aktiverar hela din core för att skapa utrymme och plats i kroppen som tillåter dig att hitta ditt personliga uttryck i varje position. 

YOGASHRED®


Yoga möter HIIT (Högintensiv Intervallträning) i ett fantastiskt koncept kallat YogaShred®. Träningsstilen är utformad av Sadie Nardini (USA), med hennes gedigna kunskap om anatomi och yoga som grund.

YogaShred-klasserna bygger på Tabataintervaller (20sek aktivitet, 10 sek vila x8) som alterneras med mot-positioner och mjuka yogaflöden för att ge en snabb och effektiv återhämtning samtidigt som du tränar. Varje YogaShred-klass innehåller 2-3 Shreds, plus uppvärmning och nedvarvning.

En YogaShred®-klass kan ge dig samma resultat som 4 timmar på ett gym! Kroppens förbränning håller i sig i upp till 48 timmar efter klassen och samtidigt som du aktiverar kroppens snabba muskelfibrer, bygger styrka inifrån och ut boostar du även din kondition!

YINYOGA


Yinyoga är en lugn yogaform där positionerna utförs liggande eller sittande på yogamattan. 


I Yinyogan vilar du in i varje position i mellan 3 till 5 minuter och fokuserar på kroppens nedre del, där varje position är avsedd att belasta bindväven som omsluter våra muskler, leder och organ. 


Jag som lärare visar alltid hur du kommer in i och ut ur varje position och hur du kan stötta upp på olika sätt för att anpassa positionerna efter dig och din kropp.

.